WELKOM TERUG... NAAR DE NATUURKLAS !

Hoera, we mogen terug elke dag komen spelen in de klas en op school....!
Onze natuurklas gaat open vanaf dinsdag 2 juni....en we kunnen terug spelen in onze vernieuwde klas. Mevrouw Bernadette stuurde hiervoor al een brief met de computerpost.
Natuurlijk zullen we vaak onze handjes moeten wassen en in de klas spelen en eten en samenzitten in onze grotere kring..Dat lukt ons vast wel ! 
Jullie mogen alvast een pakje zakdoekjes klaarleggen of een doos papieren zakdoeken (naam erop)... zo kan iedereen zijn eigen gerief gebruiken, zeker bij een "niesje" of "snuitje"

Niet vergeten : koekje en fruitje en flesje water voor tussendoortjes en.... boterhammetjes met drankje voor op de middag ! 

Ons nieuwe thema voor de komende 2 weken is "Feest voor mijn lieve papa" 
In de klas vertellen we over papa en we maken voor hem een leuk cadeautje... want op zondag 14 juni is het "Vaderdag"...feest voor alle papa's van de wereld. 
Doen jullie ook mee ? 


Juf Katrijn maakte een leuk filmpje om ook thuis eens iets te knutselen voor je papa...speciaal voor hem.....je hebt nog veel tijd om dit eens te doen, hoor... 
Hierbij stuur ik het door naar jullie....je mag het zeker eens proberen, met een beetje hulp van mama of grote broer of zus lukt het wel....Veel plezier ermee !! 

Het zijn 2 filmpjes voor het maken van een vlag voor papa.... (2 delen) 


Ik zie jullie graag terug in de natuurklas !! Juf Carine 👍

Reacties

Populaire posts van deze blog