CARNAVAL...OVERAL ! 


 Hoera...het is weer tijd om te zingen, dansen en verkleden. 
Met carnaval mag je zijn wie je bent, je verkleden en dansen en zingen en lekker gek doen !
Tijdens de 2 komende weken (van ma 6/2 tot vrijdag 17/2) is het thema in de klas "Carnaval overal".
Er is verkleedgerei in de klas, we knutselen grappige clowns, we kijken in schminkboeken en vertellen over dit grappige feest. 
We vieren in de laatste week ook nog Valentijn op dinsdag 14/2 : dan doen we samen met het eerste leerjaar een leuke activiteit voor onze lieve vriendjes. 
Op donderdag 16/2 is er ook nog een jarige kleuter in de natuurklas Elena, zij wordt 5jaar tijdens de krokusvakantie, dus vieren we haar een weekje eerder. 
 Daarna is het een weekje krokusvakantie (van maandag 20/2 tot zondag 26/2)

Tijdens de gekke week (week van 13 tot 17 februari) mag je elke dag verkleed naar school komen en op vrijdag 17 feb gaan we samen in de carnavalstoet in de Bosstraat richting kerkplein en omliggende straten. Doe jij ook mee? 
*Wil je als ouder meegaan in deze stoet ? Kom dan ook verkleed naar school en stap mee in de stoet ! Graag een seintje aan de juf als jij kan meedoen aub. Het zou fijn zijn als  een 2 à 3-tal ouders kunnen meegaan. 
Je mag natuurlijk ook onze kinderen bewonderen langsheen de straat ! Dat is ook fijn ! 
Er zijn tijdens deze stoet geen confetti en slingers toegelaten, ook niet op school ; we respecteren de reinheid van de straat en de school. 

Reacties

Populaire posts van deze blog