NATUURKLAS....EVEN  IN  RUSTPAUZE

Onze klas is sinds donderdag 9 december even dicht ; omwille van de strenge corona-regels sluit onze klas voor een weekje (van do 9/12 tot woe 15/12/2021). Omwille van 2 zieke kleuters in onze groep (deze kinderen waren al sinds vorige week thuis...)moet onze klas dicht.
Dit is jammer, want deze periode is een toffe tijd om samen te zingen, te vieren en te genieten van de kerstsfeer en de eindejaarsfeesten.

 Op donderdag 16 december en vrijdag 17 december kunnen we samen nog 2 dagen genieten van de kerstsfeer in de klas...Juf Eva is voor de laatste 2 dagen in de natuurklas. We maken er nog 2 leuke dagen van...

We vierden woensdag nog onze jarige Mila. Voor Eden, Briek, Hanne en Radoslav zullen we een latere datum pinnen om hun verjaardag te vieren. Dat is beloofd ! 
De juffen maken intussen de nieuwjaarsbrieven in orde en ook het andere kerstmateriaal en alles komt zeker in orde. Het wordt zo snel mogelijk meegegeven. 
Via mail worden er ook nog enkele werkjes (kleuren, tellen,...) doorgestuurd. Dit is volledig vrijblijvend, een mogelijkheid voor werkjes die je kleuter in de klas zou kunnen maken tijdens deze kersttijd. Nu kan je er thuis mee aan de slag.
Je vindt hierbij alvast de nieuwjaarswens voor 2022 : het is een nieuwjaarslied, gezongen door Kapitein Winokkio en het is een leuke wens voor iedereen.Die is ook op You tube te beluisteren "nieuwjaarslied Kapitein Winokkio".
We oefenden reeds de voorbije dagen, het zou wel leuk zijn als jullie ook thuis eens oefenen zodat alle kleuters deze wens vlot kunnen zingen bij de feestdagen.
De wens zelf is de eenvoudige versie, zonder de herhalingen erbij. Geniet ervan !! 


*Woordkaarten rond het thema "Op weg naar Kerstmis" 








Reacties

Populaire posts van deze blog