DIEREN....OM  VAN  TE  HOUDEN 💗

In de week van woensdag 7 okt tot vrijdag 9 oktober vertellen we in de natuurklas nog even verder over onze dieren...om van te houden en voor te zorgen.
We speelden ook met onze dierenknuffels en zagen het hondje van Juf Leentje en de schildpad van Mevr. Bernadette.
Vorige week hadden we de 2 cavia's van Juf Leen even op bezoek in onze klas. Dat was leuk...
Dit voorbije weekend kreeg Juf Leen er een heel leuke verrassing bij thuis : haar cavia's hadden plots 4 jongskes bijgekregen, en dit nog wel op dierendag 4 oktober (zondag)...wat een leuk geschenk !!!

*Op woensdag 7 oktober verwelkomen wij Juf Eva De Munck in onze natuurklas ; zij komt vanaf nu elke woensdag in de klas...WELKOM !     

 

*Op woensdag is er vanaf 7 oktober ook elke keer FRUIT van de school in de klas; dan is het ook fruitjesdag en proeven we elke keer een ander stukje fruit. 

Geef je kleuter dus op woensdag enkel een drankflesje mee naar de klas : iedereen proeft een stuk fruit en we eten geen koekjes die dag ! 

*Op de andere dagen van de week (maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag)  mag u zelf een stukje fruit meegeven of een koekje (beiden mag ook, we eten het fruit steeds 's morgens op, het koekje in de namiddag) Gelieve aub geen appelsien mee te geven aan je kleuter ; dit is niet practisch om te eten in de klaskring (er wordt teveel sap gemorst) , enkel mandarijntjes of clemantientjes kunnen wel in de klas, in partjes. 

 *We vieren onze eerste jarige in de natuurklas, Jules, hij wordt 4 jaar op  dinsdag 6 oktober. De verjaardag van Jules wordt gevierd op donderdag 8 oktober. 

*Er zijn opnieuw gele zakken op school ; het is fijn als alle kinderen er gebruik van maken voor het meenemen van werkjes bv. Wie een oudere broer of zus heeft in de lagere school, kan ook die zak gebruiken.Dit is met het oude logo van de school, maar is zeker bruikbaar in de kleuterklas.  De nieuwe zakken zijn zeer stevig, met het nieuwe logo van de school erop, en je kan ze via de school aankopen (schoolrekening 8€) Je kan er via een seintje aan de juf zeker 1 reserveren. De naam van je kleuter wordt er onmiddellijk op genoteerd door de juf. 

Genieten jullie nog even mee van onze lieve kleuters met hun dieren & dierenknuffels.....?



























 









Reacties

Populaire posts van deze blog