OP  WEG  NAAR  HET  KERSTFEEST !

De laatste schoolweek van 2019 komt eraan : voor onze natuurklas nog even druk met afwerken van kerstknutselwerkjes, nieuwjaarsbrief oefenen in de klas, luisteren en kijken naar het mooie kerstverhaal, een kerstfeestje in de klas,......
Onze klas is nu mooi versierd in de kerstsfeer van december, de laatste schooldagen van 2019 zijn een feit... 2020 komt dichterbij....
*Nog enkele aandachtpuntjes :
-op donderdag 19 december mag de gele zak mee naar huis met alle knutselwerkjes van je kleuter en ook met de nieuwjaarsbrieven erin.
TIP : oefen elke dag eens met je kind de nieuwjaarswens, zo lukt het met de feestdagen ook beter...;
-op vrijdag 20 december is er een kerstfeestje in de klas (namiddag)
Je kleuter mag dan zelf een drankje meebrengen naar de klas, dit mag omdat het kerstfeestje is ook eens een ander drankje zijn (dan water), en je mag aan je kind ook een zakje meegeven met wat snoepjes of chips voor op het feestje.....voor je kleuter zelf. 
*De juf zorgt voor een kerstaperitiefje en ook voor wat chips en snoepjes erbij....om samen van te genieten  in de klasgroep. 
*flesje water en koekje of fruitje mag natuurlijk wel voor in de voormiddag. 

- FLUOVESTJE (=fluo-hesje) : elke dag aandoen aub ! Je kind wordt beter gezien buiten, dit is voor de veiligheid echt wel nodig ! 
We zijn al volop aan het fluo-stickertjes kleven op onze spaarkaart ; het eerste luikje (van 3) raakt stilaan opgevuld...met een volle spaarkaart kan je kind gratis naar de zoo ! 
Leuk voor onze oudere kleuters als ze dit zelf mogen kleven...
In deze donkere tijden is een fluovestje echt wel nodig !
 Wanneer we met onze kleuters buiten de school gaan (bv naar de kerststal gaan kijken aan de kerk) moeten alle kinderen echt wel hun fluo-vestje dragen ! 
Er was reeds een 1e controledag op school ; wie een fluo-vestje droeg, kreeg een fluo-armbandje....
Volgende keer komt  wel eens de agent aan de schoolpoort staan, wellicht ook met een beloningske.....voor de kinderen met een  fluo-vestje ! 

*Ik duim alvast voor een leuke laatste decemberweek op school ! Juf Carine






Reacties

Populaire posts van deze blog