vrijdag 15 juni 2018

VAKANTIE IN ZICHT....DAN GAAT DE SCHOOL DICHT ! 
Nog even een herinnering : wie nog een paar visjes wil meedoen naar huis van de natuurklas , dit kan nog altijd. 
Er zijn er nog beschikbaar....

Tijdens de laatste schoolweek doen we nog wel wat leuke activiteiten met onze kleuters :
*We vieren onze laatste jarigen (jarigen in de vakantie)
*We sluiten op donderdagnamiddag samen het schooljaar af met alle andere kleuters (Nijntjesklas,Bijenklas, Ballonnenklas, Ridderklas, Circusklas en Natuurklas) met een spelnamiddag buiten (duimen voor goed weer....)
*Vrijdagvoormiddag : allerlaatste schooldag in onze klas zelf.....

De laatste schooldag wordt gevierd met de grote loterijshow!!!!!!  

De laatste voormiddag van het schooljaar sluiten we af met een knalfeestje en de traditionele loterijshow voor de tweede en derde kleuterklas ! 
Nu is het moment aangebroken om al je prulletjes kwijt te geraken die je zelf niet meer leuk vindt, maar waarbij je een andere kleuter misschien dolblij kunt maken. Hou wel rekening of het nog bruikbaar is. 

Het leuke is dat je er zelf enkele nieuwe aanwinsten bij krijgt. 
De kleuters krijgen allerhande opdrachten van uitbeeldspelletjes, zang -en dansopdrachten tot behendigheidsoefeningen en rekenoefeningen toe. 
Bij het correct uitvoeren of raden van een opdracht is het direct bingo en mogen ze van de uitgebreide prijzentafel een prulletje kiezen. (vb. popjes, iets van Mc Donalds, boekjes waar ze niet meer in kijken, reukgommetjes, armbandjes, ringen, kleine autootjes, een oude( gewassen) knuffel …kortom een prulletje van een andere kleuter.). 
Tijdens het pauzeren drinken we zelf een lekker uitgekozen drankje op , vergezeld van chips, snoep of koekje als afsluiter. ( zelf mee te brengen) Wat mag je kleuter meebrengen tijdens deze laatste schoolweek  ? 

*donderdag 28 juni: een speelgoedje voor onze grote loterijspel  

*vrijdag 29 juni: FEEST IN DE KLAS : iedereen brengt een drankje en snoepje, chips, koekje (voor eigen gebruik) mag ook eens wat “ongezonder” zijn! 
Je hoeft geen gewone koek meer mee te geven. 

 Om 11.45uur sluit de school haar poort en halen mama, papa , oma of opa ons af op school.  

 In de namiddag zijn onze klasdeuren gesloten. van 13.10u tem 15.35u zijn de juffen nog  in de klas voor eventueel een losse babbel of laatste evaluatie( dit is zeker geen verplichting) 

Bedankt lieve ouders en schatten van kleuters voor het fijne schooljaar ! 
Juf Carine Geen opmerkingen:

Een reactie posten