maandag 5 februari 2018

BRRRR.....HET IS KOUD DEZE WEEK !
Deze week wordt het elke dag vrij koud ; dit betekent dat je kleuter tijdens een schooldag toch ook meerdere keren buiten speelt (tijdens speeltijden en over de middag).
Daarom ook deze oproep :
een muts en sjaal en wanten zijn echt nodig deze week !

Ook voor vrijdag, met het verkleedgerei erbij, worden deze winterkleren zeker aangedaan.
Het verkleedgerei dat uw kleuter meebrengt of al aandoet, moet dus wel bovenop de jas; of gewoon aandoen , maar dan met de jas erboven voor de stoet.
We kunnen tijdens deze winterdagen jammer genoeg het mooie verkleedgerei aantrekken zonder jas....

De verkoudheden zijn heel "aanwezig" in onze klasgroep : graag dus een pakje zakdoekjes voorzien voor je kleuter in de klas aub.
Papieren zakdoekjes zijn ideaal omdat ze direct na het reinigen van de neus in de grijze vuilnisbak mogen en zo de besmetting naar andere kleuters toe toch wat verminderen.
In de klas kunnen we het verbruik van de papieren zakdoekjes uit de doos niet meer bijhouden. En eens het niezen begint.... is een zakdoek snel nodig. Het is dan ook handig dat elke kleuter een pakje zakdoekjes heeft.
Dank u voor uw begrip !


*Er werd een nieuwe datum gepland voor het bezoek aan het CLB te Lokeren voor de 2e kleuterklas (1e groep) : maandag 12 maart in de voormiddag.
Ondertussen kreeg iedereen van de 2KK een invulbrief mee naar huis ; wie deze nog niet ingevuld terug meebracht naar school, gelieve dit aub deze week nog in orde te brengen.
Het 2e bezoek (medisch toezicht) blijft op vrijdag 30 maart voor de 2e groep kleuters.
Beide bezoeken worden begeleid door Juf Carine en Moeke Marleen.

We genieten van onze "gekke" week ! Hopelijk wordt het op vrijdag een leuke stoet !!
*Krokusvakantie : van zaterdag 10/2 tot zondag 18/2 ;
Op maandag 19 feb is de school terug open....


Geen opmerkingen:

Een reactie posten