zaterdag 27 januari 2018

😊CLOWNS  NAAR  HET  CARNAVAL....!
De komende 2 weken kijken we uit naar het feest van carnaval !
Dan vieren we ook feest op school met vele verklede kinderen en juffen (en meester) en komen we met een echte stoet op straat !!
Dit is op vrijdag 9 februari in de namiddag.

Op zaterdag 10 februari gaat de school voor een weekje dicht : dan is het krokusvakantie ; de school opent terug op maandag 19 februari 2018.

Natuurlijk is het ook in de klas feest voor carnaval ; kleuters mogen zich verkleden, we knutselen ook carnavalattributen en zingen en dansen in de klas.
Wie thuis confetti heeft of slingers mag dit ook altijd meebrengen om mee te knutselen in de klas. Op de speelplaats of tijdens de stoet mag er uiteraard niet mee gestrooid worden.
Graag wil ik ook vragen om je kleuter geen zwaarden of wapens (of andere geweld-materialen) mee te geven tijdens de verkleedweek of voor de stoet.

De komende week (ma 29 jan tot vrij 2 feb) komt dit thema aan bod in de klas.
Woensdag 31/1 vieren we onze jarige Enora; zij wordt 5 jaar !

Vrijdag 2 februari vieren we Lichtmis in de klas ; het feest voor de kleine Jezus !
En dan ...ja hoor ; bakt de juf lekkere pannenkoekjes om samen op te smullen ... Hmmm

Zaterdagavond 3 feb om 19uur vieren we ook in de kerk van Zele-Heikant het feest van Lichtmis ; dan zingen we voor de kleine Jezus ons lied "Er brandt een lichtje in mijn hart".
We hopen dat er ook vele kleuters (met hun ouders) aanwezig kunnen zijn om dit mee te vieren. Iedereen is welkom ! De kinderen van de lagere school doen ook zeker mee.
Lichtmis is ook een kinderfeest en dan is het fijn om ook in de kerk samen te vieren.
En ook na de dienst zal er voor elk kind iets lekkers zijn......

Deze week was ook onze slotweek voor "Ik tover met techniek"; er was ook gedichtendag op donderdag en vrijdag konden we onze techniekweken afsluiten. Het was een boeiend thema waarbij kleuters heel wat konden experimenteren en we ook vele proefjes zagen "lukken".
Nog enkele sfeerfoto's :


Geen opmerkingen:

Een reactie posten